Gambar2 custemer yg melaram dengan kain pasang polycrepe



Di bulan ramadhan ni ramai lah custmer yg seronok share baju2 yg dah siap jahit, mereka sangat berpuas hati dengan quality kain katanya hehee…
Aku pun apalagi bukan main seronok lagi dengan positive feedback mereka, time ni pulak aku dah pening nak plain material macam mana utk next raya 2017 sebab selewat lewatnnya aku kena ada jenis material dan supplier kain ela dalam bulan november 2016, kalo tak memang kelam kabut lah jawabnya…
Masih buntu lagi, tp maybe idea dr design tudung ariani yg terbaru kot macam lawa jer kan corak dia…kita tunggu lah nati, doa2 kan yer dapat idea untuk raya 2017 pula
Ok jom kita layan gambar2 custmer dan fedback mereka tentang kain pasang polycrepe ni
13339500_827849904025884_2088908459729046621_n
Baju nikah custmer dengan kain pasang polycrepe warna royal blue
received_1066771046748099.jpeg
Gambar outdoor custmer selepas bersanding
13319874_827849954025879_6960803695370246344_n
13346680_827849930692548_9114488159856832263_n
13413646_831358927008315_2195282669492306535_n
Gambar anak saudara pengantin menggunakan songket cotton dipadankan dengan kain polycrepe
13435508_831358947008313_2006967475985450927_n
Di majlis persandingan custmer dari Tawau
13444076_1604163716540406_714165812_n
Cuatmer menggayakan kain polycrepe rose brown
13435783_1604163706540407_1999216224_n
Majlis kenduri kawin saudara katanya
mail_envelope_white_logo_0
13435796_1604163709873740_1576013009_n
13451301_1604163713207073_1242628016_n
Custemer menggayakan kain polycrepe warna dusty purple dan maroon, so sweet kan…
13436014_1604493986507379_1116177434_n
Gambar persandingan anak custemer dari sabah, memggunakan kain pasang jenis polycrepe warna royal blue
13436014_1604493986507379_1116177434_n (1)13435917_1604493983174046_490544434_n

13436071_1604493979840713_1753785304_n13444123_1604493976507380_771656221_n13457709_1604493996507378_149434932_n13459640_1604493993174045_865034446_n
Share on Google Plus

About Lulu Matzam

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 rakan berkata :

Post a Comment